Over ons

Bij SAM staan we steeds achter jou! We doen er alles aan om je stress of twijfels tijdens de aankoop van verfgereedschappen en het schilderen te verminderen. Door kwalitatieve verfgereedschappen te maken, helpen we je huis om te toveren tot een thuis. We loodsen je doorheen de verschillende schildersklussen door advies te geven aan de hand van handige winkellijstjes, stap voor stap video's en handige tips zodat je nadien met veel trots kan terugkijken op je gerealiseerde resultaat.

Wat doen wij?

Wat doet sam?

Doe het zelf,
maar niet alleen

We helpen je stap voor stap met handige tips en video’s en een downloadbaar winkellijtje met de juiste gereedschappen voor jouw klus

Geen spatten en geen vezelverlies

Met de kwalitatieve gereedschappen van SAM beter resultaat en een geslaagde schilderklus

Focus op
duurzaamheid

We zetten actief in op meer duurzame grondstoffen in zowel producten als verpakkingen.

Over ons
Krijg Advies

Advies

Bij SAM helpen we je graag tijdens het schilderen. Het juiste verfgereedschap gebruiken is cruciaal om het gewenste eindresultaat te bekomen. We leggen je stap voor stap uit hoe je tot het perfecte resultaat komt en welke tools je daarvoor nodig hebt.

Kan je wat advies gebruiken? Klink dat verder naar 'meer advies'.

Meer advies
877.292
verfborstels per jaar
1.083.264
verfrollen per jaar
1.102.582
tools per jaar

Zo zetten wij in op duurzaamheid

Bij SAM vinden we het erg belangrijk om te focussen op duurzaamheid. Hier beantwoordt Nora, onze Sustainability Manager enkele vragen die we van jullie ontvangen hebben over dit onderwerp.

Heb je een focus op duurzaamheid bij SAM?

"Ja, we hebben ambitieuze duurzaamheidsstrategie met duidelijke doelen richting 2025. Bekijk hier een korte tekst en film over onze duurzaamheidsstrategie."

Hoe werk je aan het verduurzamen van SAM-producten?

"In lijn met onze duurzaamheidsstrategie introduceren we geleidelijk aan steeds meer duurzame grondstoffen in zowel producten als verpakkingen. Zo hebben we wegwerp inliners in gerecycled plastic en kopen we ons hout in bij verantwoord beheerde bossen. Blijf op de hoogte van verschillende nieuwe productlanceringen over duurzaamheid in de toekomst!"

SAM is onderdeel van Orkla House Care
www.orklahousecare.com