Wil je super snel werken? GO SAM PRO.

5
min read
8/5/2022
Binnendeur lakken

Heb je het plan te schilderen? Dan kan deze tip je heel wat tijd besparen.

SAM PRO verfborstels

Wat zeker op je winkellijstje moet staan is een verfborstel. Maar hoe weet je nu welke verfbostel de geschikte is? Kies je een verfborstel van hoge kwaliteit, dan kan je dat heel wat tijd besparen. De SAM PRO (Professional) verfborstels hebben langere haren en nemen dus meer verf op. Ze geven ook meer verf af waardoor je met één dip in de verf een groter oppervlak kan schilderen en dus sneller kan werken.

De SAM Professional verfborstel is resoluut de beste verfborstel van SAM. Ze zijn speciaal ontwikkeld zodat u het beste resultaat bekomt en u trots kan zijn op de afwerking.

Gegarandeerd geen haarverlies met SAM PRO verfborstel

Daarnaast garandeert de verfborstel geen haarverlies zodat u geen last ondervindt tijdens het schilderen en geen negatief effect krijgt op je afwerking. De SAM professional kwast is beschikbaar voor verschillende toepassingen. Ga je met watergedragen lak schilderen? Ga dan voor de kwast met blauwe top, wil je lakken met solvent gedragen lak? Kies dan een kwast met de rode top. Ga je beits aanbrengen? Ga dan voor de groene kwast. Voor muurverf kies je best de kwast met de grijze top.

Wil je snel werken en een perfect eind resultaat? GO SAM PRO!

Relevante artikels